25 februarie 2017

EXCURSIE LA BRUXELLES-AMSTERDAM-ANTWERPEN

EXCURSIE LA
BRUXELLES-AMSTERDAM-ANTWERPEN
20-25 aprilie 2017Servicii incluse:


- transport cu avion cursa Blue Air: Bucuresti OTP 16:00-Bruxelles BRU 17:55; Bruxelles BRU 18:40-Bucuresti OTP 22:55, cu bagaj de mana mic
- taxe de aeroport
- 2 nopti cazare cu MD inclus, in camere de 2-4 locuri cu baie privata, WiFi la Hotel 2**+ din Bruxelles; 2 nopti cazare cu MD inclus, in camere de 2-4 locuri cu baie privata, WiFi la Hotel 2** din Amsterdam
- ghid-insotitor vorbitor de limba romana, in excursie
- BONUS in Bruxelles: vizita la Parlamentul European.
- BONUS in Amsterdam: plimbare cu vaporasul pe canale si un cadou de la shop-ul de firma, daca vizitam fabrica Heineken; Vizita la Muzeul Diamantelor.

Servicii optionale (neincluse):
- bilete intrare la obiective
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- bilete transport local
- asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
- bagaje de cala
- alte servicii nespecificate in oferta

Program excursie:
- in Amsterdam: Centrul de Stiinte „Nemo”, Piata Regala Dam, Fabrica „Heineken Experience”, plimbare cu vaporasul pe canale, Cartierul Muzeelor, Piata de Flori; in Antwerpen: Gara Regala, Gradina Zoologica, Grote Markt
- in  Bruxelles: Grande Place, Atomium, Mini-Europe, Parlamentul European (prezentarea Parlamentului si a Bibliotecii Parlamentului European, precum si a salii in plen SAU Joc de Rol în Parlamentarium si vizita la Centrul pentru vizitatori al Parlamentului European), celebra statuie Maneken Pis


Conditii de participare:
- Sunt disponibile 30 de locuri (avion/cazare), care se ocupa in ordinea inscrierii, respectiv a platii avansului pentru excursie.
- Oferta este valabila pentru un grup de minim 15 persoane platitoare. Inscrierile se pot face atat individual, cat si in grup.
- Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 50% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare). Diferenta se plateste cu minim 20 de zile inaintea plecarii.
- Iesirea din tara a minorilor se face cu respectarea legilor: pasaport nominal, valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, procura legalizata data de ambii parinti pentru adutul insotitor (cadru didactic sau ghid-insotitor in excursie) si cazier juridic al adultului (cadru didactic sau ghid-insotitor) care preia in responsabilitate minorul.
- Intrarile la obiective se platesc separat
- Tariful este valabil in ziua postarii ofertei, acesta putandu-se modifica in functie de factori externi (transport, taxe de aeroport, tarife cazare, etc.).
- Elevii si studentii sunt rugati sa aiba la ei carnetele de elev/student, vizate la zi. Profesorii trebuie sa aiba asupra lor o legitimatie cu fotografie, vizata la zi.

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Joc de Rol pentru elevi la Parlamentul European:
Intraţi în rolul unui deputat în Parlamentul European. Aflaţi cum funcţionează instituţia Europei aleasă în mod democratic.
Negociaţi cu alți colegi viitorul pe care doriţi să îl construiţi pentru Europa. În cadrul grupurilor fictive, veți discuta probleme legate de solidaritatea privind resursele de apă și de utilizarea microcipurilor și va trebui să ajungeți la un compromis pentru a legifera. Această activitate este destinată grupurilor de elevi de liceu şi are loc în Parlamentarium, la Bruxelles.
Jocul de Rol durează aproximativ 2,5 ore. Grupurile trebuie să fie de minimum 16 şi maximum 32 de elevi.
Jocul de Rol este accesibil în 24 de limbi oficiale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu