TABERE DE SKI 2017

 Taberele Children TourUita de plictiseala!          TABARA YOUNG  SKI  CAMP

Cand?
05-10 februarie 2017
Unde?
La o Pensiune de 3***  din statiunea Straja, judetul Hunedoara (aprox  350 km de Bucuresti). Aici avem asigurate 5 nopti de cazare in camere de 2-5 locuri (dotate cu TV si baie proprie) si cate 3 mese pe zi, gandite si pregatite special pentru o alimentatie sanatoasa a copiilor. Pe partie, animatorii servesc in fiecare zi participantii la tabara cu ceai cald.


De ce?
Pentru ca iti garantam o tabara de ski asa cum ai visat: zile pline de activitati inedite pe partie si pe langa ea, seri tematice explozive, prieteni buni, o atmosfera frumoasa, maxima siguranta (fara violente, anturaj dubios, alcool, tutun sau alte tentatii nesanatoase!)..., iar obligatia ta este sa te distrezi cat cuprinde!
Cum?
Se achita un avans de 300 RON/copil, diferenta urmand a se plati cu 10 zile inainte de data inceperii taberei. Acest avans reprezinta blocarea locului de cazare. Avansul NU este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre un alt copil. In plus, sunt cateva documente pe care parintii trebuie sa le completeze si... gata, ai prins un loc in cea mai tare tabara de ski din acest an!
Pentru ca vacanta de iarna tine doar o saptamana si in tabara sunt disponibile doar 60 de locuri, iar inscrierile au inceput deja... e cazul sa te grabesti!
Ceva reduceri?
DACA vii insotit de fratele sau sora ta, beneficiati fiecare de cate 35 RON reducere din pretul taberei.
DACA ai mai participat si la alte tabere Children Tour beneficiezi de 35 RON reducere, incepand cu a doua tabara.
DACA vii insotit de minim 5 prieteni, fiecare dintre voi va beneficia de cate 35 RON reducere (valabil pentru inscrieri in particular).
Cine mai vine?
Copii si tineri de varsta ta, avand intre 07-11 ani, respectiv 12-18 ani... cu care sigur te vei distra si care iti vor deveni prieteni pe viata! Avem 60 de locuri disponibile, 30 de locuri pentru grupa de varsta 7-11 ani si 30 de locuri pentru grupa de varsta 12-18 ani. 
Cum schiem?
Timp de 5-6 ore pe zi, cursurile de ski se vor desfasura pe nivele de pregatire: neinitiati, incepatori, intermediari si avansati, fiecare grupa lucrand cu instructorul de ski dedicat. Incepatorii invata sa schieze de la zero, iar avansatii isi perfectioneaza tehnicile de alunecare si control al schiurilor.
Cine se ocupa de noi?
Animatorii de tabara din echipa Children Tour, care supravegheaza si coordoneaza copiii permanent, zi si noapte, alaturi de directorul de tabara (un supraveghetor la 6-7 copii). La nevoie, se acorda suport medical de specialitate.
Fotografii?
Vor fi postate zilnic pe pagina de facebook Tabere Children Tour, pentru ca  parintii sa poata urmari activitatea copiilor.
Cum ajung acolo?
Te pot aduce parintii sau poti opta pentru transportul asigurat de Children Tour, cu autocarul, cu plecare din Bucuresti si cu masini echipate de munte, care urca copiii pe Muntele Straja. Costul transportului se achita separat (aprox 225 RON/pers.).

Exemplu de program in tabara:
08,15
trezirea, igiena personala
09,00-09,45    
 micul dejun
10,00-13,00     
Cursuri de ski pe nivele de pregatire
13,15-14,15            
dejunul
14,15-15,00            
odihna/timp liber
15,00-18,00        
Lazy Ski: ski printre jaloane; stafeta pe ski; invatam sa cadem; echipat-dezechipat-legati la ochi, etc.
18,00-19,00            
- After Ski: cazemate de zapada; tir cu bulgari de zapada; concurs de contruit oameni de zapada haiosi/ciudati; ateliere de creatie
- Ski in nocturna pentru avansati
19,30-20,15            
cina
20,30-22,00
Seri tematice: Movie Night; Cosplay Party (costumatie necesara); Gamble Night (seara jocurilor de societate); Talent Show-Stand Up Comedy; “Goodbye My Loved Camp!”
22,00-23,00
igiena personala si stingerea

Servicii optionale (neincluse in pret):
- Inchiriere echipament ski (clapari, bete, skiuri). Casca, cagula si ochelarii de ski sunt considerate obiecte persoale si nu se inchiriaza, fiecare copil trebuie sa le aiba pe ale lui, proprii.
- Ski-Pass-ul: in functie de nivelul de schiat al copilului
- Transport cu autocarul

Pentru detalii si inscrieri:
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
Facebook Like: Tabere Children Tour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu